Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814555

Copa 730814555 Información oficial sobre el partido 730814555 en Hattrick

03.04.2024 12:45:00

Consell FC Alineación oficial del equipo 'Consell FC' en el partido 3 - 1 Axon Wanderers FC Alineación oficial del equipo 'Axon Wanderers FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Consell FC Alineación oficial del equipo 'Consell FC' en el partido 3 - 3 Axon Wanderers FC Alineación oficial del equipo 'Axon Wanderers FC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,4 % 37,3 % 32,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Consell FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 59 (Gol evento especial extremo + rematador): Pericle Manara estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Tor Mellsten va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 59.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Karsten Brachard va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Karsten Brachard es va introduir dins la defensa central al minut 80, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Consell va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Fryderyk Żebracki en un 1 contra 1 amb el porter Paride Cundari, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Matías Sanz, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Axon Wanderers FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 90 (Gol de contra por el centro): Reno Del Serra va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Axon, al minut 90. El marcador va canviar a 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Mojtaba Boushehri va marcar al minut 19 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 25, quan en Rodolphe Depauw va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 274 Minuto 34 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 34 la va desaprofitar İsmail Hakkı Nazım de Axon, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 263 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Rodolphe Depauw va encarar al porter al 63, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Reno Del Serra al minut 69 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Waldemar Pezzetta de Axon va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mojtaba Boushehri.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bob Santos de Axon es va guanyar la targeta groga merescudament.