Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814530

Copa 730814530 Información oficial sobre el partido 730814530 en Hattrick

03.04.2024 12:45:00

DXRK MADRID FC Alineación oficial del equipo 'DXRK MADRID FC' en el partido 1 - 6 Cuturutu Team Alineación oficial del equipo 'Cuturutu Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
DXRK MADRID FC Alineación oficial del equipo 'DXRK MADRID FC' en el partido 0 - 3 Cuturutu Team Alineación oficial del equipo 'Cuturutu Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DXRK MADRID FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): En Alfonso Barturen entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al MADRID, un peu providencial d'en Ignacio Tejada Porras va situar el 1-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del MADRID sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Carlos Helguera, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 79 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Kristian Lermanda es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Cuturutu Team

Goles Goles

  • 174 Minuto 27 (Gol de penalti): En Francisco Larra va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 27. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 135 Minuto 34 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Francisco Larra de Cuturutu va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 1 - 2.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al 35 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Cuturutu augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Francisco Larra es rifés el porter i marqués el 1 - 3.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Léonard Baverel, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Léonard Baverel va ser l'anotador del 1 - 5.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75, un xut de Léonard Baverel des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 6 i el públic s'enfadava.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Radomil Pavelka de Cuturutu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Muñiz de Cuturutu va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.