Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814497

Copa 730814497 Información oficial sobre el partido 730814497 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Arsenal Ferrol C.F. Alineación oficial del equipo 'Arsenal Ferrol C.F.' en el partido 4 - 3 Amorini Alineación oficial del equipo 'Amorini' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Arsenal Ferrol C.F. Alineación oficial del equipo 'Arsenal Ferrol C.F.' en el partido 5 - 2 Amorini Alineación oficial del equipo 'Amorini' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,4 % 0,5 % 9,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arsenal Ferrol C.F.

Goles Goles

  • 102 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Als 42 minuts, una gran jugada per l'esquerra de ArsFer va acabar amb la pilota als peus de Fernando Macua López que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 113 Minuto 69 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al ArsFer una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Abdelbar Belouchi, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 69.
  • 111 Minuto 81 (Gol por el centro): Abdelbar Belouchi s'emportà una gran ovació del públic local al minut 81, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.
  • 123 Minuto 97 (Gol por la derecha): Corria el minut 97 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Andy Burkhill, que va posar el 4 - 3 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16, Fernando Macua López arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): ArsFer enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Raşit Sarıyıldız hauria d'haver estat gol al minut 68 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Rafael Forcades! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Amorini

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): Amorini agafava avantatge al minut 32 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Eduardo Llacer amb mestria.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Domenic Kirchensteiner va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 106 Minuto 74 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Amorini sempre confia amb les genialitats d'en Policarpo Ousa; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 22 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 22 en Bernt Wiesendanger ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Domenic Kirchensteiner el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Policarpo Ousa es va quedar sol davant del porter, al minut 33. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Policarpo Ousa al minut 49, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 207 Minuto 75 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Amorini va ser a punt de marcar al minut 75, quan el seu jugador Eduardo Llacer va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Bernt Wiesendanger va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 77, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 262 Minuto 103 (Ocasión por la izquierda): Al minut 103 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Jordi Pavia va fer una jugada per la banda esquerra, però Luka Barnett va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Manuel Rubio Hernández es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.