Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814446

Copa 730814446 Información oficial sobre el partido 730814446 en Hattrick

03.04.2024 12:15:00

Ciscoin FC Alineación oficial del equipo 'Ciscoin FC' en el partido 7 - 2 chepilo Alineación oficial del equipo 'chepilo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Ciscoin FC Alineación oficial del equipo 'Ciscoin FC' en el partido 6 - 0 chepilo Alineación oficial del equipo 'chepilo' en el partido
Tiene un poco de suerte 6.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ciscoin FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Ciscoin contenien la respiració mentre en Lester Erickson s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Corria el minut 36 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Soriano Canseco, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Lester Erickson va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Soriano Canseco, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Ciscoin.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Manolakis Karanikolaou es va introduir dins la defensa central al minut 55, i va aconseguir el 5 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 138 Minuto 61 (Gol evento especial extremo + rematador): En Lester Erickson va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Anton Bohskär la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 6 - 2 al marcador.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Ciscoin va augmentar la diferència quan Anton Bohskär no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 7 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pedro Del Huerto. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alejandro Guzmán Puig al minut 57 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pedro Del Huerto va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 65 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Zdeněk Kříž, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Mario Bodentien de Ciscoin va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

chepilo

Goles Goles

  • 161 Minuto 18 (Gol por el centro): Als 18 minuts de partit, Alberto Farro de chepilo va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): chepilo va aconseguir el 3 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Holger Mars, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Vito Mollari que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.