Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814439

Copa 730814439 Información oficial sobre el partido 730814439 en Hattrick

03.04.2024 12:15:00

Choupana Alineación oficial del equipo 'Choupana' en el partido 2 - 4 Atlètic Seicó Alineación oficial del equipo 'Atlètic Seicó' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Choupana Alineación oficial del equipo 'Choupana' en el partido 1 - 1 Atlètic Seicó Alineación oficial del equipo 'Atlètic Seicó' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,2 % 3,2 % 17,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Choupana

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 99 (Ocasión de contra por el centro): En Henrique Pinho Costa va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Justin Capuder de Choupana va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Sacha Gunzel de Choupana va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Justin Capuder va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 103 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ignacio Caldera.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Choupana Manuel Pino Campos, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Pablo Ariel Markmann. El marcador continuava 0 - 0.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Dídac Vehí de Choupana és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 1 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): David Sánchez de Choupana, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Pablo Ariel Markmann en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Sígfrid Rafanell va xutar fora per a Choupana, el marcador es va quedar igual: 2 - 3, ja es veia a venir!

Atlètic Seicó

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Atlètic van sortir al contraatac al minut 3, però Ilídio Caminho va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Atlètic, l'equip va recuperar la pilota al minut 31 i va contraatacar. En Marvin Urrutia del Pozzo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 271 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Florin Panţel va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 57, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Juan Carlos Munarriz va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atlètic va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Florin Panţel, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 270 Minuto 85 (Ocasión de falta): Stijn Alveren va xutar magistralment una falta al minut 85 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 240 Minuto 89 (Ocasión de contra de falta): El Atlètic va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Stijn Alveren la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 271 Minuto 98 (Ocasión por el centro): Atlètic va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 98, quan Kris Grillet va quedar-se sol davant el porter Juan Carlos Munarriz, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Azam Hussein de Atlètic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Atlètic, Stijn Alveren, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 0 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Atlètic Kris Grillet no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Juan Carlos Munarriz es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Azam Hussein anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a Atlètic.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Ioan Condurache va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 4.