Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814429

Copa 730814429 Información oficial sobre el partido 730814429 en Hattrick

03.04.2024 12:00:00

BueN RoLLiTo Alineación oficial del equipo 'BueN RoLLiTo' en el partido 4 - 1 Patatas de la Huerta C.F. Alineación oficial del equipo 'Patatas de la Huerta C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
BueN RoLLiTo Alineación oficial del equipo 'BueN RoLLiTo' en el partido 6 - 1 Patatas de la Huerta C.F. Alineación oficial del equipo 'Patatas de la Huerta C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 6.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BueN RoLLiTo

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Julio Figueruela ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, RoLLiTo es posava per davant 1 a 0.
  • 122 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a RoLLiTo va ser Matthew Verhagen.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): RoLLiTo va aconseguir el 3 - 1 quan Matthew Verhagen va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de RoLLiTo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ştefan-Cristian Grofu progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 8 per blocar una centrada d'en Globi Krattiger va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de RoLLiTo.
  • 219 Minuto 55 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Matthew Verhagen va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Pedro Riobóo, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 215 Minuto 74 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Iván Camba va superar els defenses rivals per velocitat al minut 74 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Vivencio Sobrado gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Lucián Suances va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Patatas de la Huerta C.F.

Goles Goles

  • 163 Minuto 25 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 25 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Axel Matthieu.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): El Patatas creava perill des de la dreta al minut 18, però en Guillermo Díaz de Casriego, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Lucian Amihăesei desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Axel Matthieu va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Juan Gutiérrez va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 31, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Guillermo Díaz de Casriego va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 251 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Lucian Amihăesei va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Guillermo Díaz de Casriego.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Gutiérrez de Patatas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Santiago Juerga de Patatas es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.