Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814412

Copa 730814412 Información oficial sobre el partido 730814412 en Hattrick

03.04.2024 12:45:00

tot el poder als soviets Alineación oficial del equipo 'tot el poder als soviets' en el partido 3 - 1 Club Deportivo Naval Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Naval' en el partido
3 / 5 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 7
2 / 3 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 3
1 / 2 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 1 / 3
0 / 0 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 1
0 Evento 51xTarjetas 2
0 Evento 09xLesiones 0
41 % Posesión 45' 59 %
42 % Posesión 90' 58 %
Atacar por el centro Nivel de táctica: 15Nivel de táctica: 15 Táctica Contraataques Nivel de táctica: 4
tot el poder als soviets Alineación oficial del equipo 'tot el poder als soviets' en el partido 3 - 1 Club Deportivo Naval Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Naval' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
tot el poder als soviets Alineación oficial del equipo 'tot el poder als soviets' en el partido 1 - 3 Club Deportivo Naval Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Naval' en el partido
Tiene suerte 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,4 % 0,5 % 90,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tot el poder als soviets

Goles Goles

  • 113 Minuto 21 (Gol por la derecha): Al minut 21, Soviets aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Seda Mmadi va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Eduard Duranik ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Soviets es posava per davant 2 a 1.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Eduard Duranik va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El jugador local Eduard Duranik per poc que no incrementa el marcador al minut 32. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ignacio Sanz va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Daniel Kośnik una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 41, però una magnífica aturada de Ignacio Sanz va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Club Deportivo Naval

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): Al minut 15 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Alberto Varela que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 9 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Martín Molina va fer al minut 9 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Rafael Valdeboys, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Sergi Duran va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): CD Naval va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Diego Jolís es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 253 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 64 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Diego Jolís amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 251 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Mauro García de Alcaraz va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 253 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 66 en Alberto Varela va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Klausjürgen Hamster va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Susa de CD Naval va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Salvador Golar de CD Naval la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.