Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814360

Copa 730814360 Información oficial sobre el partido 730814360 en Hattrick

03.04.2024 12:45:00

Kastro Leftis Alineación oficial del equipo 'Kastro Leftis' en el partido 4 - 0 Nobita Team Alineación oficial del equipo 'Nobita Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kastro Leftis Alineación oficial del equipo 'Kastro Leftis' en el partido 1 - 3 Nobita Team Alineación oficial del equipo 'Nobita Team' en el partido
Tiene bastante suerte 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,5 % 0,3 % 92,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kastro Leftis

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Kastro contenien la respiració mentre en Carlos José Río s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 134 Minuto 37 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Kastro i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 37 minuts de joc. Mentre en Fernando Bayo el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Kastro va augmentar la diferència quan Fernando Bayo no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): En Ibrahim Lulu de Kastro va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 22 (Ocasión de penalti): Kastro es va veure beneficiat per la polèmica al minut 22, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Fernando Bayo va relliscar al moment de fer el xut i el porter Ekin Varış no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Enrique Romero Guerrero de Kastro va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 237 Minuto 63 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Domenico Mühlheim va fer una magnífica centrada, però la rematada de Dimitar Marinov va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ibrahim Lulu va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Nobita Team

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Nobita la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 253 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 41 en Jarred Webb va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Estève Vilamasana va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 253 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Nobita van seguir progressant per la banda dreta. Sabin Pâncotan va tenir la seva oportunitat al minut 47, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 253 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Armando Leizegui quasi redueix la diferència al marcador al minut 65, però una gran estirada d'en Estève Vilamasana va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 72 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Erim Arıman amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.