Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814334

Copa 730814334 Información oficial sobre el partido 730814334 en Hattrick

03.04.2024 12:45:00

Zhunder Alineación oficial del equipo 'Zhunder' en el partido 3 - 2 Pinpins Alineación oficial del equipo 'Pinpins' en el partido
3 / 11 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 2 / 3
1 / 2 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 0 / 1
0 / 2 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 1 / 1
1 / 1 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 0
0 / 4 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 1 / 1
1 / 2 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
1 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
58 % Posesión 45' 42 %
62 % Posesión 90' 38 %
Normal Táctica Presionar Nivel de táctica: 9
Zhunder Alineación oficial del equipo 'Zhunder' en el partido 3 - 2 Pinpins Alineación oficial del equipo 'Pinpins' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zhunder Alineación oficial del equipo 'Zhunder' en el partido 2 - 0 Pinpins Alineación oficial del equipo 'Pinpins' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zhunder

Goles Goles

  • 119 Minuto 43 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Zhunder va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Javier Montalbo va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 110 Minuto 85 (Gol de falta): Zhunder equilibrava els comptes al minut 85 quan en Bernie Schuilenburg va transformar una falta en el 2 a 2.
  • 122 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Zhunder contenien la respiració mentre en Oleg Goncharenko s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Moisés Hielz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Zhunder se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Zhunder per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 40, quan Oleg Goncharenko va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Oleg Goncharenko va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Lazar Dimov de Zhunder va intentar batre la porteria rival al minut 59 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Martín Dalmau, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 213 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 74 minuts, en Javier Montalbo no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Lazar Dimov va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Boucounta Bathily va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 211 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Oleg Goncharenko va estar a punt de marcar al minut 83 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bernie Schuilenburg de Zhunder va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Pinpins

Goles Goles

  • 173 Minuto 42 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Zois Vrakozonis va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): Amb 44 minuts jugats, Rik van der Meijde de Pinpins va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): En Piero Trapolino va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 2. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Valerio Duma de Pinpins va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.