Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814319

Copa 730814319 Información oficial sobre el partido 730814319 en Hattrick

03.04.2024 12:45:00

dioses del balón Alineación oficial del equipo 'dioses del balón' en el partido 4 - 1 petators team Alineación oficial del equipo 'petators team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
dioses del balón Alineación oficial del equipo 'dioses del balón' en el partido 3 - 1 petators team Alineación oficial del equipo 'petators team' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,0 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dioses del balón

Goles Goles

  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a dioses va ser David Canellas.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que David Canellas va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Amb 63 minuts jugats, en Enrique Albán va augmentar l'avantatge de dioses a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Xalid Ağayev va incrementar l'avantatge de dioses amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 43 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Enrique Albán no va ser aprofitada per en Dudu Roeh que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Josele Díez de Medina al minut 83 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Enrique Albán va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 87 quan Xalid Ağayev de dioses gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

petators team

Goles Goles

  • 151 Minuto 86 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 86, el jugador visitant Mantvilas Geršovas va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Andreas Heininger que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): 辰哉 (Tatsuya) 河野 (Kono) va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 39, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Francesco Cavani va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 252 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): petators va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 84 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Casimir Millet de petators amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.