Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814296

Copa 730814296 Información oficial sobre el partido 730814296 en Hattrick

03.04.2024 12:45:00

Kiwi's Team Alineación oficial del equipo 'Kiwi's Team' en el partido 4 - 3 U.D. Castilla Alineación oficial del equipo 'U.D. Castilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kiwi's Team Alineación oficial del equipo 'Kiwi's Team' en el partido 2 - 0 U.D. Castilla Alineación oficial del equipo 'U.D. Castilla' en el partido
Tiene suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kiwi's Team

Goles Goles

  • 104 Minuto 34 (Gol de penalti): Al minut 34, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Ettore Nigri va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 2.
  • 190 Minuto 75 (Gol de falta): En Ukerdi Sudube va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 2-2.
  • 108 Minuto 103 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 3 - 3 s'ha de veure repetit: en Andrzej Miłoń de Kiwis va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Batista Jetino, que no va perdonar.
  • 122 Minuto 111 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Batista Jetino de Kiwis aconseguir un gol al minut 111 que posava per davant els locals: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Batista Jetino va estar a punt de marcar al minut 28 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, Batista Jetino va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): En Ettore Nigri va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 74, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Andrzej Miłoń va estar a punt d'acabar en gol al minut 79, però el porter visitant Luis Jorge Lesaca va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 237 Minuto 84 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Sorin Filcea va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Matthieu Charpentier va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Kiwis va estar a punt de posar-se per davant al minut 85 però Batista Jetino va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Winston Levy del Kiwis ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

U.D. Castilla

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 19, quan Jorge Unzueta va posar els visitants Castilla per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): Jorge Unzueta va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Castilla i marcant el 0 - 2.
  • 172 Minuto 96 (Gol por la izquierda): Al minut 96 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Castilla prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Daniel Josefsson.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Castilla van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Aldo Vader va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 112 (Tarjeta roja directa): Al minut 112, Martino Olmos de Castilla va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.