Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814286

Copa 730814286 Información oficial sobre el partido 730814286 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Real Oviedo - Vetusta Alineación oficial del equipo 'Real Oviedo - Vetusta' en el partido 2 - 0 The New Komys Team Alineación oficial del equipo 'The New Komys Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Oviedo - Vetusta Alineación oficial del equipo 'Real Oviedo - Vetusta' en el partido 2 - 0 The New Komys Team Alineación oficial del equipo 'The New Komys Team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Oviedo - Vetusta

Goles Goles

  • 115 Minuto 29 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Filip Pramatarski era molt més ràpid que el defensa Enrique Ederra. Al minut 29, el jugador de Vetusta va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Ye Ko Oo va incrementar l'avantatge de Vetusta amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ayoze Montes Sanz va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34, Gilbert Peijnenburg gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jesús López Mata va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ye Ko Oo de Vetusta va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 65 (Ocasión de falta): En Tobias Kalfuß es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 30 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En Gilbert Peijnenburg donava suport als seus companys amb bon èxit col·lectiu.

The New Komys Team

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 20 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Bartłomiej Bącik no va ser aprofitada per en Robbie Golding que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): El Komys va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 22, però en Bartłomiej Bącik va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): Komys van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 57, però Jorge Ayerdi va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Komys van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Bartłomiej Bącik va sortir desviat a la dreta de la porteria.