Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814275

Copa 730814275 Información oficial sobre el partido 730814275 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Meshitos FC Alineación oficial del equipo 'Meshitos FC' en el partido 4 - 3 The Chinooks Legacy Alineación oficial del equipo 'The Chinooks Legacy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Meshitos FC Alineación oficial del equipo 'Meshitos FC' en el partido 5 - 1 The Chinooks Legacy Alineación oficial del equipo 'The Chinooks Legacy' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Meshitos FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Passats 26 minuts, Sasho Tomov, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Meshitos es posava per davant!
  • 102 Minuto 81 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 81 de partit i el marcador es posà 2 - 3 quan en Gian Marco Cuba, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Meshitos a l'empat.
  • 112 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83 del partit, el jugador Ezio Bomberini de Meshitos va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.
  • 185 Minuto 98 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Sasho Tomov, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jorge Jubitero va estar a punt de sentenciar el partit al minut 36, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Joachim Hibbs va estar a punt d'avançar els locals al minut 43 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Àngel Berenguer hauria d'haver estat gol al minut 65 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

The Chinooks Legacy

Goles Goles

  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Baligh Latifi, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 41.
  • 174 Minuto 48 (Gol de penalti): En Charles-Ferdinand Dechambre va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 48. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 79 minuts, el tirador de faltes del Chinooks va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Tino Lugmeyer, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Tino Lugmeyer va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Leon Andersen, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Chinooks va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 85, quan Albrecht Querreveld va quedar-se sol davant el porter Leon Andersen, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 97 (Ocasión por la derecha): Chinooks va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Leon Andersen va desviar el xut final de Nodar Tchatchiani després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tino Lugmeyer de Chinooks va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Albrecht Querreveld.