Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814263

Copa 730814263 Información oficial sobre el partido 730814263 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

F. C. Steagua del Bornova Alineación oficial del equipo 'F. C. Steagua del Bornova' en el partido 1 - 5 los nebures Alineación oficial del equipo 'los nebures' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F. C. Steagua del Bornova Alineación oficial del equipo 'F. C. Steagua del Bornova' en el partido 3 - 2 los nebures Alineación oficial del equipo 'los nebures' en el partido
Tiene mala suerte 3.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,2 % 6,0 % 20,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C. Steagua del Bornova

Goles Goles

  • 111 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42, Aubry Pelé va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Steagua va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Giuseppe Somaschini va sortir per sobre el travesser.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26, Arnatz Zaloña arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Giuseppe Somaschini va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Jordi Cruixent va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jordi Mas va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Eventos clima Eventos clima

  • 309 Minuto 13 (Evento clima: SE: Support player boost failed): En Aubry Pelé es caracteritzava per ser una bona ajuda pels companys. No obstant això, en aquest partit, ho intentava un cop darrere l'altre però no li sortia.

los nebures

Goles Goles

  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Senín Santamaría que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a nebures.
  • 172 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de nebures va ser finalitzada des de l'esquerra per Martin Bolinaga al minut 62. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Ignasi Viel va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 79, i va fer pujar el 1 - 3 per a nebures.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 80 minuts, el tirador de faltes del nebures va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ignasi Viel, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 4 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Martin Bolinaga de nebures l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 5 al minut 90 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 36 (Ocasión de falta): El nebures va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 36 amb un llançament de falta perillós. En Ignacio Ronda però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 270 Minuto 38 (Ocasión de falta): En Ignacio Ronda va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 38. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Martin Bolinaga de nebures va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.