Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814252

Copa 730814252 Información oficial sobre el partido 730814252 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Los Tu Madre C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Tu Madre C.F.' en el partido 1 - 3 Moholt Alle FK Alineación oficial del equipo 'Moholt Alle FK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Tu Madre C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Tu Madre C.F.' en el partido 1 - 1 Moholt Alle FK Alineación oficial del equipo 'Moholt Alle FK' en el partido
Tiene un resultado normal 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,5 % 2,3 % 16,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Tu Madre C.F.

Goles Goles

  • 124 Minuto 32 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 32 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Bilitu Ordinabe llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joan Vicenç Costals.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kristobare Kakutegi de MADRE amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Moholt Alle FK

Goles Goles

  • 161 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 en Tauro Matute Robres va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 114 (Gol por el centro): Moholt agafava avantatge al minut 114 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Giorgio Nickles amb mestria.
  • 105 Minuto 116 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Giorgio Nickles rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Dominic von Holstein, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 3 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): En Isart Comadran va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 281 Minuto 118 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Isart Comadran després de 118 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Francisco Mercado va poder desviar-lo a córner.
  • 290 Minuto 119 (Ocasión de falta): En Giorgio Nickles s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Tauro Matute Robres de Moholt va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.