Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814221

Copa 730814221 Información oficial sobre el partido 730814221 en Hattrick

03.04.2024 12:15:00

Real Manzanares Alineación oficial del equipo 'Real Manzanares' en el partido 5 - 4 Club Atlético Godella Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Godella' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Real Manzanares Alineación oficial del equipo 'Real Manzanares' en el partido 8 - 0 Club Atlético Godella Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Godella' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Manzanares

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Manzanares, atacant per l'esquerra al minut 6, va aprofitar el magnífic llançament de Pedro Pérez per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Pierre-Nicolas Goffinet de Manzanares aconseguir un gol al minut 25 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Manzanares va aconseguir el 3 - 1 quan Pedro Pérez va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 112 Minuto 80 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Ángel Monje va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 4 - 4 al minut 80.
  • 123 Minuto 86 (Gol por la derecha): Passats 86 minuts, Menandro Oímbra, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 5 - 4. Manzanares es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 3 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Romualdo Durante? Un error clamorós seu va donar a Pablo Burón una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 225 Minuto 5 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Zebulón Raheiro va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.

Club Atlético Godella

Goles Goles

  • 161 Minuto 14 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 14 minuts 莫 (Mo) 智申 (Zhishen) va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 151 Minuto 63 (Gol por el centro): Un mica després, Jorge Costales de Atlético va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 162 Minuto 70 (Gol por la izquierda): José María Estébanez Zarzalejos, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 3 - 3 al minut 70.
  • 173 Minuto 78 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 78, quan Pablo Burón va posar els visitants Atlético per damunt al marcador per 3 - 4, rematant un atac per la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Trond Egil Landsvik s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José María Estébanez Zarzalejos de Atlético amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.