Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814189

Copa 730814189 Información oficial sobre el partido 730814189 en Hattrick

03.04.2024 12:15:00

Xaloc F.C Alineación oficial del equipo 'Xaloc F.C' en el partido 3 - 2 Salamadrid FC Alineación oficial del equipo 'Salamadrid FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Xaloc F.C Alineación oficial del equipo 'Xaloc F.C' en el partido 0 - 1 Salamadrid FC Alineación oficial del equipo 'Salamadrid FC' en el partido
Tiene bastante suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xaloc F.C

Goles Goles

  • 115 Minuto 39 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 39 minuts, Ştefan Lăzeanu va superar per velocitat 熊 (Xiong) 冠鹏 (Guanpeng) per posar el 1 - 1 al marcador.
  • 142 Minuto 72 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 72 minuts quan Ştefan Lăzeanu va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 2 per a Xaloc.
  • 122 Minuto 118 (Gol por la izquierda): Xaloc prenia la batuta de l'encontre al minut 118, quan en Markus Stürmer va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Xaloc va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Xuacu Ramos Martín va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Brais Lettera de Xaloc va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José María Roxas Sotolongo de Xaloc es va emportar una amonestació al minut 61 per provocar un rival.

Salamadrid FC

Goles Goles

  • 187 Minuto 30 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Salamadrid va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Gerhardt Starzer en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 0 - 1.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Xaloc. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Bálint Antovszki la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Salamadrid es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 40.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 24 (Ocasión tiro lejano): El Salamadrid se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 24, en 姚 (Yao) 纬礼 (Weili) va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.