Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814163

Copa 730814163 Información oficial sobre el partido 730814163 en Hattrick

03.04.2024 12:15:00

Albeitar CF Alineación oficial del equipo 'Albeitar CF' en el partido 1 - 6 Casas Bajas F.S Alineación oficial del equipo 'Casas Bajas F.S' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Albeitar CF Alineación oficial del equipo 'Albeitar CF' en el partido 0 - 4 Casas Bajas F.S Alineación oficial del equipo 'Casas Bajas F.S' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Albeitar CF

Goles Goles

  • 138 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Corrado Deregibus arribés a peus de Juan Crisóstomo Nampaligüè, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Albeitar el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Albeitar va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 28 que Thomas Karlsson no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Albeitar, l'equip va recuperar la pilota al minut 32 i va contraatacar. En Johannes Gerhardt Teichmeister va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 201 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Juan Crisóstomo Nampaligüè va disposar d'una bona oportunitat al minut 39, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aureliano Maia de Albeitar va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Casas Bajas F.S

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Passats 2 minuts de partit, Casas es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Peter Bernerberg es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 19 (Gol por la derecha): Al 19 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Casas augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Henrik Billeskov es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Mihai-Andrei Ghibu va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Peter Bernerberg va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 51, i va fer pujar el 0 - 4 per a Casas.
  • 115 Minuto 76 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Aureliano Maia no va poder aturar Marek Długoszek de Casas, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 76 el 0 - 5.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al minut 85, Casas va augmentar el seu avantatge a 1 - 6, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Henrik Billeskov, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 de partit, Luís Catarino Graça Pereira va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jaleel El-Omary es va quedar sol davant del porter, al minut 64. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Roberto Larosa de Casas va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 87 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.