Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730812474

Amistoso 730812474 Información oficial sobre el partido 730812474 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Tarita CF Alineación oficial del equipo 'Tarita CF' en el partido 3 - 1 Alcudia de Veo C.F. Alineación oficial del equipo 'Alcudia de Veo C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Tarita CF Alineación oficial del equipo 'Tarita CF' en el partido 3 - 1 Alcudia de Veo C.F. Alineación oficial del equipo 'Alcudia de Veo C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,2 % 1,1 % 12,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tarita CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Passats 9 minuts, Afanasii Nesmachnyi, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. TCF es posava per davant!
  • 123 Minuto 52 (Gol por la derecha): TCF s'avançava al marcador al minut 52, després d'un rebot que va caçar en László Bischof per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En László Bischof de TCF va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): TCF va estar a punt de posar-se per davant al minut 43 però Piotr Lieder va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Passaven 78 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Cris García de la Plata va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Frédéric Kämmler de TCF amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Alcudia de Veo C.F.

Goles Goles

  • 160 Minuto 28 (Gol de falta): L'entrenador de Alcudia es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Pedro Caño era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En 雷 (Lei) 淮轩 (Huaixuan) al minut 20 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 273 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Juan Luis Jiménez Quirós va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Francisco Hombau, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 260 Minuto 74 (Ocasión de falta): Amb 74 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Pedro Caño va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 77 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Luis Ingunza va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 Guy Vance va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Francisco Hombau va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.