Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730812342

Amistoso 730812342 Información oficial sobre el partido 730812342 en Hattrick

02.04.2024 19:05:00

Dynamo Kiava Alineación oficial del equipo 'Dynamo Kiava' en el partido 2 - 0 REALRISPECT Alineación oficial del equipo 'REALRISPECT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Dynamo Kiava Alineación oficial del equipo 'Dynamo Kiava' en el partido 5 - 0 REALRISPECT Alineación oficial del equipo 'REALRISPECT' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dynamo Kiava

Goles Goles

  • 122 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Dynamo, atacant per l'esquerra al minut 67, va aprofitar el magnífic llançament de Matteo Bidinotto per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Rocco Avella va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Dynamo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 7, quan Ivano Laudadio va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Dynamo va estar a punt de posar-se per davant al minut 29 però Delio Epico va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 es va veure una gran oportunitat per a Dynamo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Delio Epico, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rocco Avella va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Roberto Verdiani va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 234 Minuto 74 (Ocasión de penalti): En Matteo Bidinotto va llançar un penal al minut 74. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Matteo Bidinotto una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Roberto Verdiani va mantenir l'equip visitant dins del partit.

REALRISPECT

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17, un refús desafortunat de Mauro Tarallo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Andrzej Antczak no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 205 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Bogdan Salaoru era fer passades de llarga distància. Al minut 34 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Andrzej Antczak però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 208 Minuto 47 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Bogdan Salaoru de REALRISPECT va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Federico Gugolati que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.