Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730809858

Amistoso 730809858 Información oficial sobre el partido 730809858 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Armada Invencible C.F. Alineación oficial del equipo 'Armada Invencible C.F.' en el partido 5 - 0 Bruffalo FC. Alineación oficial del equipo 'Bruffalo FC.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Armada Invencible C.F. Alineación oficial del equipo 'Armada Invencible C.F.' en el partido 1 - 1 Bruffalo FC. Alineación oficial del equipo 'Bruffalo FC.' en el partido
Tiene mucha potra 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,6 % 7,1 % 71,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Armada Invencible C.F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 5 (Gol de contra por la izquierda): En Adam Zotes va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): En Pablo Cabellos de Armada va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 143 Minuto 41 (Gol de contra por la derecha): El jugador Adam Zotes de Armada es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 3 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 142 Minuto 53 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 53 minuts quan Lambert Tel va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 4 - 0 per a Armada.
  • 134 Minuto 74 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Armada i així augmentar el marcador a 5 - 0 als 74 minuts de joc. Mentre en Maurino Bagazgoitia el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Eduardo Guillot gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Yüksel Sarıçam va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 215 Minuto 76 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Lambert Tel va intentar anar-se'n per velocitat al minut 76 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Julián Aso es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jacinto Serrano de Armada la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Bruffalo FC.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 3 (Ocasión de falta): Georgi Toplodolski va xutar magistralment una falta al minut 3 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 251 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Heribert Graser va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Lajos Tirják no es va rendir i va fer unes grans aturades.