Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730809585

Amistoso 730809585 Información oficial sobre el partido 730809585 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Trabuko C.F. Alineación oficial del equipo 'Trabuko C.F.' en el partido 1 - 2 Catenaccio F.C. Alineación oficial del equipo 'Catenaccio F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Trabuko C.F. Alineación oficial del equipo 'Trabuko C.F.' en el partido 0 - 1 Catenaccio F.C. Alineación oficial del equipo 'Catenaccio F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,2 % 1,2 % 85,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trabuko C.F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Trabuko va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Fernando Matapozuelos, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Eugenio Ross que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Trabuko va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Víctor Pelegrín, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 240 Minuto 56 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Trabuko van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 56 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Basil Sinclair, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Trabuko va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Goiznabar Ezkurdia, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Goiznabar Ezkurdia de Trabuko amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Catenaccio F.C.

Goles Goles

  • 106 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Ugatz Gabidea sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 30 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 1 al marcador.
  • 170 Minuto 52 (Gol de falta): Catenaccio va passar a dominar el partit per 1 - 2 després d'un golàs de falta de Mirko Concari.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Catenaccio va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 16, quan Ugatz Gabidea va quedar-se sol davant el porter Iván Malo González, però aquest va poder aturar el xut.
  • 208 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ugatz Gabidea de Catenaccio va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Hameed Nassir que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.