Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730809468

Copa 730809468 Información oficial sobre el partido 730809468 en Hattrick

02.04.2024 18:45:00

FC Faulenzia Alineación oficial del equipo 'FC Faulenzia' en el partido 1 - 3 FC Brummershausen Alineación oficial del equipo 'FC Brummershausen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Faulenzia Alineación oficial del equipo 'FC Faulenzia' en el partido 3 - 1 FC Brummershausen Alineación oficial del equipo 'FC Brummershausen' en el partido
Tiene mala suerte 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,2 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Faulenzia

Goles Goles

  • 101 Minuto 75 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Santeri Vesalainen trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 32 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Eduardo Alcántara quasi empata el partit per a Faulenzia, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 202 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Faulenzia va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 68 que Sigmar Rosenberg no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 201 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Sigismund Hemmeter va disposar d'una bona oportunitat al minut 70, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Santeri Vesalainen va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

FC Brummershausen

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al minut 24 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Mathias Arzberger que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Volker Küchenmeister va augmentar l'avantatge de Brummershausen a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 69, Mathias Arzberger va pentinar un córner cap al segon pal que Dustin-Alexander Plierögen va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25 de partit, Nico Elbsegler va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Andreas Daniel Köhlers quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Iliya Ignatov, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 239 Minuto 74 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Siegrich Pepelow va deixar a Agris Trulāns assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.