Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730809241

Amistoso 730809241 Información oficial sobre el partido 730809241 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Los Patatas Alineación oficial del equipo 'Los Patatas' en el partido 0 - 2 los julis Alineación oficial del equipo 'los julis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Patatas Alineación oficial del equipo 'Los Patatas' en el partido 2 - 0 los julis Alineación oficial del equipo 'los julis' en el partido
Tiene mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Patatas

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 68 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 68. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Sebastian Frohnhöfer la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alberto Marquina.

los julis

Goles Goles

  • 140 Minuto 31 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el julis va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Arià Cussó aconseguint el 0 - 1.
  • 141 Minuto 65 (Gol de contra por el centro): julis sabia com jugar al contraatac, i al minut 65, Alexandru-Ştefan Prunea va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de julis va anar a parar a la dreta de l'atac on en Pedro Domezain, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): En Ricardo Bossio va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de julis va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alexandru-Ştefan Prunea, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Martín Soto Medina de julis va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.