Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730808421

Amistoso 730808421 Información oficial sobre el partido 730808421 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

UD Kintana Alineación oficial del equipo 'UD Kintana' en el partido 5 - 3 BADALONA SUR Alineación oficial del equipo 'BADALONA SUR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
UD Kintana Alineación oficial del equipo 'UD Kintana' en el partido 7 - 1 BADALONA SUR Alineación oficial del equipo 'BADALONA SUR' en el partido
Tiene mala suerte 6.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Kintana

Goles Goles

  • 102 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Otmund Rohrmaier de Kintana va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 103 Minuto 63 (Gol por la derecha): Els seguidors del Kintana van tornar a saltar d'alegria al minut 63. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Otmund Rohrmaier que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 3.
  • 112 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Kintana s'esgargamellaven dempeus per esperonar Hosam Al-Ghassali que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 67 i suposava l'empat a 3 per als locals.
  • 120 Minuto 69 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 69, indicava inequívocament que en Hosam Al-Ghassali va saber trobar la xarxa rival. Kintana desfeia l'equilibri: 4 a 3.
  • 132 Minuto 91 (Gol por la izquierda): En Emmanuel Boadi va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Kintana enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, İbrahim Işıltı gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Paco Lerdo Sáenz va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): El Kintana ho intentava per la dreta per mitjà de Hosam Al-Ghassali, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Birila Astorkitza es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 91, Alberto Rubio Paz de Kintana va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

BADALONA SUR

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): En Pedro del Páramo donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 10 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 11 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 11, BADALONA va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jeffery Bulcaen.
  • 143 Minuto 41 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de BADALONA va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Jeffery Bulcaen, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Javier Iniesta va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gerardo Lerdo Sáenz de BADALONA es va guanyar la targeta groga merescudament.