Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730808395

Amistoso 730808395 Información oficial sobre el partido 730808395 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

DAGODAN Alineación oficial del equipo 'DAGODAN' en el partido 0 - 7 Corallina CF Alineación oficial del equipo 'Corallina CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
DAGODAN Alineación oficial del equipo 'DAGODAN' en el partido 0 - 6 Corallina CF Alineación oficial del equipo 'Corallina CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DAGODAN

Goles Goles

  • 125 Minuto 44 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Iu Sardiña va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 0 - 5 al minut 44.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): DAGODAN van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 53, però Toño Urquijo va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Iu Sardiña.

Corallina CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): Amb 6 minuts jugats, Pascal Zozerigbe de Corallina va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Policarpio Pacheco va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, Giorgio Volpicella va augmentar l'avantatge de Corallina a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al minut 42, Corallina va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Policarpio Pacheco, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44, els visitants es van col·locar 0 - 6 per sobre quan Policarpio Pacheco va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Wolfgang Wernsdorff va ser l'anotador del 0 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52 de partit, Artūras Balionis va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Mathis Lamotte després de 62 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Stefan Grööndahl va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Policarpio Pacheco va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.