Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730808338

Amistoso (RC) 730808338 Información oficial sobre el partido 730808338 en Hattrick

27.03.2024 12:20:00

abrams Alineación oficial del equipo 'abrams' en el partido 4 - 1 Ojeras FC Alineación oficial del equipo 'Ojeras FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
abrams Alineación oficial del equipo 'abrams' en el partido 1 - 1 Ojeras FC Alineación oficial del equipo 'Ojeras FC' en el partido
Tiene bastante suerte 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,7 % 31,5 % 40,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

abrams

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 23 minuts, el tirador de faltes del abrams va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Felix Tobias Tauschmann, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner peinado): Radiša Vasiljević hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Oskari Rikassaari havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): El abrams va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 37, però en Venâncio Marinho va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 94 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del abrams sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Gerardo Estévez, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 94 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Radiša Vasiljević de abrams va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de abrams Oskari Rikassaari no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Luis Ibars de Povil es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Achim Prassek anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 1 per a abrams.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Felix Tobias Tauschmann va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 1.

Ojeras FC

Goles Goles

  • 160 Minuto 86 (Gol de falta): Al minut 86 del partit, Julián Urroz va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): En Luis Barrera va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 287 Minuto 93 (Ocasión tiro lejano): Al minut 93 un refús amb el peu d'en Hugo Nijs va anar a parar als peus del Gabriel Burdujan que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 209 Minuto 95 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Víctor Vega Castañeda van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Gerardo Estévez a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Marcos Holgado de Ojeras va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Mauro Costa de Ojeras va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Luis Ibars de Povil, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Hugo Nijs va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Ojeras i 2 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Ojeras, Sergio Garaiburu, col·locà la pilota just a les mans d'en Hugo Nijs. El marcador: 3 - 1.