Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730808320

Amistoso 730808320 Información oficial sobre el partido 730808320 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Albelda FC Alineación oficial del equipo 'Albelda FC' en el partido 6 - 3 Chicas Bond Alineación oficial del equipo 'Chicas Bond' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Albelda FC Alineación oficial del equipo 'Albelda FC' en el partido 6 - 1 Chicas Bond Alineación oficial del equipo 'Chicas Bond' en el partido
Tiene un resultado normal 6.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Albelda FC

Goles Goles

  • 190 Minuto 20 (Gol de falta): En Joan Gabriel Gasull conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-0
  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Eduard Masafret, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Albelda se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 36.
  • 122 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Albelda contenien la respiració mentre en Jorge Baquedano s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 123 Minuto 65 (Gol por la derecha): El jugador Paco Valenciano de Albelda, després de 65 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 4 - 3 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 134 Minuto 72 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Albelda i així augmentar el marcador a 5 - 3 als 72 minuts de joc. Mentre en Manuel Cambero el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Albelda va augmentar la diferència quan Manuel Cambero no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Alberto Alio del Albelda ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Manuel Cambero va estar a punt de sentenciar el partit al minut 43, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Joan Gabriel Gasull una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 43, però una magnífica aturada de Raúl Valera Murcia va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 60, Joan Gabriel Gasull de Albelda va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Chicas Bond

Goles Goles

  • 163 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 32 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Alejandro Rubiales.
  • 161 Minuto 49 (Gol por el centro): Als 49 minuts de partit, Alfonso Mouré Romanillos de Chicas va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 162 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 63 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Valentí Sánchez de Chicas marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Abdelaziz Lamhamedi de Chicas es va guanyar la targeta groga merescudament.