Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730807531

Amistoso 730807531 Información oficial sobre el partido 730807531 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

La Peluconeria Alineación oficial del equipo 'La Peluconeria' en el partido 0 - 4 Wooxter Team Alineación oficial del equipo 'Wooxter Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
La Peluconeria Alineación oficial del equipo 'La Peluconeria' en el partido 0 - 6 Wooxter Team Alineación oficial del equipo 'Wooxter Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Peluconeria

Wooxter Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 25, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ángel Sánchez-Sola es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 36, Wooxter va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ángel Sánchez-Sola.
  • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Pafnucy Hyla de Wooxter va fer un bon esprint per escapar-se de Máximo Varela i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 3. Tot un espectacle!
  • 185 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Peluconeria. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Gero Jagow la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Wooxter es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 4 arribava al minut 48.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41 Pedro Ucedo va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Leandro Schlitter, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Bastien Béchet després de 66 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Pedro Ucedo va poder desviar-lo a córner.