Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730807127

Amistoso (Int., RC) 730807127 Información oficial sobre el partido 730807127 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Septem_Fratres F.C. Alineación oficial del equipo 'Septem_Fratres F.C.' en el partido 2 - 1 The amazing return of FC KoeKoeK Alineación oficial del equipo 'The amazing return of FC KoeKoeK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Septem_Fratres F.C. Alineación oficial del equipo 'Septem_Fratres F.C.' en el partido 2 - 0 The amazing return of FC KoeKoeK Alineación oficial del equipo 'The amazing return of FC KoeKoeK' en el partido
Tiene un resultado normal 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Septem_Fratres F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ander Pérez Puig ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Septem_Fratres es posava per davant 1 a 0.
  • 124 Minuto 106 (Gol de penalti): Corria el minut 106, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Septem_Fratres s'avançava en el marcador després que en Ander Pérez Puig xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Evan Bukhave va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 208 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Luis Guisasola de Septem_Fratres va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Caetano Pedrayo que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Antonio Veintimilla-Lillo va estar a punt d'acabar en gol al minut 83, però el porter visitant Ryan de Heer va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 241 Minuto 108 (Ocasión de contra por el centro): En Luis Guisasola va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 231 Minuto 113 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Luis Guisasola. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ander Pérez Puig de Septem_Fratres amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

The amazing return of FC KoeKoeK

Goles Goles

  • 140 Minuto 54 (Gol de contra de falta): amazing va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Joey Collette la va transformar en el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 102 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de amazing va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ásbjörn Kristjánsson va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 114 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de amazing va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Fidel Van Verdeghem, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 25 (Tarjeta roja directa): Al minut 25, Tasos Androuklas de amazing va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.