Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730806118

Amistoso (Int.) 730806118 Información oficial sobre el partido 730806118 en Hattrick

28.03.2024 00:00:00

Quem Chuta Busca FC. Alineación oficial del equipo 'Quem Chuta Busca FC.' en el partido 1 - 7 FC Orasep II Alineación oficial del equipo 'FC Orasep II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Quem Chuta Busca FC. Alineación oficial del equipo 'Quem Chuta Busca FC.' en el partido 1 - 9 FC Orasep II Alineación oficial del equipo 'FC Orasep II' en el partido
Tiene un resultado normal 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Quem Chuta Busca FC.

Goles Goles

  • 101 Minuto 19 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Ricardo Valadares, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 3 per a Chuta.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Jos van Brugge i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Chuta, però el xut de Lorentz Branca va sortir bastant desviat.
  • 201 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Isaac Dias Graça va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 24 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Isaac Dias Graça de Chuta va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FC Orasep II

Goles Goles

  • 170 Minuto 2 (Gol de falta): Orasep va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Danny Devos.
  • 138 Minuto 10 (Gol evento especial extremo + rematador): Kain Riga estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Guus Baugniet va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 2 al minut 10.
  • 181 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Gaston Van Steenbrugge va augmentar l'avantatge de Orasep a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 54 (Gol de penalti): Al minut 54 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Orasep, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Danny Devos va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 4.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Pedro Taviel de Orasep va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 60. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 89, Orasep va augmentar el seu avantatge a 1 - 6, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Gaston Van Steenbrugge.
  • 180 Minuto 89 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Danny Devos de Orasep va entrar per l'escaire. El marcador es posava 1 - 7 per als visitants al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Guus Baugniet quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Geraldão Pimentel Silveira, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Pajtim Abgottspon de Orasep va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 25 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Danny Devos de Orasep va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.