Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730805359

Amistoso (Int., RC) 730805359 Información oficial sobre el partido 730805359 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

FutRoller F.C. Alineación oficial del equipo 'FutRoller F.C.' en el partido 5 - 4 Kasta Team "LUJE" Alineación oficial del equipo 'Kasta Team "LUJE"' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FutRoller F.C. Alineación oficial del equipo 'FutRoller F.C.' en el partido 0 - 1 Kasta Team "LUJE" Alineación oficial del equipo 'Kasta Team "LUJE"' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FutRoller F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de FutRoller, l'equip va recuperar la pilota al minut 90 i va contraatacar. En José Francisco Cabrera va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 222 Minuto 93 (Ocasión por la izquierda): FutRoller va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan César Musa va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Gustaw Zębala.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Francisco Cabrera es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en César Musa.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de FutRoller, Baligh Zoubiri, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 0 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de FutRoller, Dimitar Zhelev, col·locà la pilota just a les mans d'en Gustaw Zębala. El marcador: 1 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Axel Pérez de Lucas anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a FutRoller.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador César Musa de FutRoller va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de FutRoller León Yanez no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Gustaw Zębala es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de FutRoller, Eder Perebosch, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Elvis Dos Santos va xutar fora per a FutRoller, el marcador es va quedar igual: 4 - 4, ja es veia a venir!
  • 055 Minuto 135 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, José Francisco Cabrera de FutRoller és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 5 - 4.

Kasta Team "LUJE"

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): "LUJE" va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 10, quan Elviro Brizuela va quedar-se sol davant el porter Ciro Rizzu, però aquest va poder aturar el xut.
  • 285 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del FutRoller. La jugada d'estratègia del "LUJE" per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Lothar Wartensl va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 271 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Paolo Manuelli va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 50, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ciro Rizzu va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55 de partit, Leandro Jones quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Paolo Manuelli que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luigi Petrella de "LUJE" la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paolo Manuelli de "LUJE" va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tony Nienberge de "LUJE" amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 98 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Luigi Petrella de "LUJE" per doble groga al minut 98.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Paolo Manuelli de "LUJE", amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ciro Rizzu en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Tony Nienberge va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 2.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de "LUJE" Gustaw Zębala, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Ciro Rizzu. El marcador continuava 2 - 2.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Michael Franken, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Ciro Rizzu va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de "LUJE" i 2 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de "LUJE", Lothar Wartensl, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 055 Minuto 132 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Bruno Šulc va clavar el 4 - 4 per a "LUJE" amb una precisió mil·limètrica.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Niklas Brachhäuser xutant per a "LUJE" va fer anar la pilota just on la volia, però Ciro Rizzu, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 136 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de "LUJE" Nguyễn Khắc Trọng va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.