Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730805324

Amistoso 730805324 Información oficial sobre el partido 730805324 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

ARBITRO PENALTY Alineación oficial del equipo 'ARBITRO PENALTY ' en el partido 2 - 6 CD San Juanillo Alineación oficial del equipo 'CD San Juanillo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ARBITRO PENALTY Alineación oficial del equipo 'ARBITRO PENALTY ' en el partido 0 - 4 CD San Juanillo Alineación oficial del equipo 'CD San Juanillo' en el partido
Tiene suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ARBITRO PENALTY

Goles Goles

  • 137 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 2 en José Rezusta va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Antonio Moncada podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 0 va pujar al marcador.
  • 137 Minuto 62 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Jorge Bochini va anar a parar al cap de Emilio Manlio que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a ARBITRO el 2 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Moncada de ARBITRO es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.

CD San Juanillo

Goles Goles

  • 161 Minuto 6 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 6 minuts Strahinja Petrović va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Ingolf Ferner que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40, un xut de Kornelius Wossidlow des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Ioan Berdei va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al 74 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Juanillo augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Ioan Berdei es rifés el porter i marqués el 2 - 5.
  • 118 Minuto 90 (Gol evento especial córner peinado): En Ingolf Ferner entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Juanillo, un peu providencial d'en Strahinja Petrović va situar el 2-6 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 43 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Hans-Martin Berner, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Adolfo Valdés va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Eduard van Dalen de Juanillo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Artur Dymczak.