Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730804649

Amistoso (Int., RC) 730804649 Información oficial sobre el partido 730804649 en Hattrick

26.03.2024 19:20:00

Zelarino Black Cat Alineación oficial del equipo 'Zelarino Black Cat' en el partido 3 - 1 VILAN Alineación oficial del equipo 'VILAN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zelarino Black Cat Alineación oficial del equipo 'Zelarino Black Cat' en el partido 2 - 0 VILAN Alineación oficial del equipo 'VILAN' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zelarino Black Cat

Goles Goles

  • 120 Minuto 13 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Fabian Righetto al minut 13, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Zelarino i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 108 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible (general)): Pravoslav Kotva de Zelarino va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Fabian Righetto que va completar la jugada que feia pujar el 2 - 1 al marcador.
  • 130 Minuto 37 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Fabian Righetto va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 37 el resultat passava a ser de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 65 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Fabian Righetto, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fabian Righetto de Zelarino la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Giovanni Sommavilla de Zelarino amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

VILAN

Goles Goles

  • 163 Minuto 25 (Gol por la derecha): El jugador visitant Juljonas Danelevičius va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 25 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): En Óscar Elosegui va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): VILAN van sortir al contraatac al minut 58, però Aureli Femenia va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de VILAN va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Scott Ward, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.