Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730804415

Amistoso (Int., RC) 730804415 Información oficial sobre el partido 730804415 en Hattrick

27.03.2024 23:30:00

Exceso De Queso Alineación oficial del equipo 'Exceso De Queso' en el partido 2 - 1 McMutton United Alineación oficial del equipo 'McMutton United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Exceso De Queso Alineación oficial del equipo 'Exceso De Queso' en el partido 3 - 1 McMutton United Alineación oficial del equipo 'McMutton United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,3 % 0,9 % 11,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Exceso De Queso

Goles Goles

  • 115 Minuto 32 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Ignacio Sánchez Gómez era molt més ràpid que el defensa Willfried Sonnenberger. Al minut 32, el jugador de Queso va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.
  • 120 Minuto 86 (Gol de falta): Una falta al minut 86 va provocar un lliure directe. Germán Ortega Molina el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Christian Berbeglia va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Mustafa Rahiye va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 208 Minuto 10 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): José Marcé de Queso va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Igal Trumpeldor que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Germán Ortega Molina gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mustafa Rahiye va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Leon Otatzabekoa, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Janne Liimatainen va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Queso se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Christian Berbeglia de Queso va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

McMutton United

Goles Goles

  • 163 Minuto 38 (Gol por la derecha): El jugador visitant Juan Sanz va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 38 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 16, quan en Juan Sanz va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 236 Minuto 61 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Iván Zuazola haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a McMutton al minut 61.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Es duien 67 minuts de partit jugats quan Juan Sanz va estar a punt de posar per davant a McMutton amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Enrique Díez de Medina va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 87, en un 1 contra 1 amb el porter, però Enrique Díez de Medina va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Vittorio Bruscaglini des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sergio Vivancos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.