Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730804108

Amistoso 730804108 Información oficial sobre el partido 730804108 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Real SAS CF Alineación oficial del equipo 'Real SAS CF' en el partido 3 - 4 Askatasuna F.C. Alineación oficial del equipo 'Askatasuna F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Real SAS CF Alineación oficial del equipo 'Real SAS CF' en el partido 4 - 1 Askatasuna F.C. Alineación oficial del equipo 'Askatasuna F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,2 % 0,4 % 8,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real SAS CF

Goles Goles

  • 113 Minuto 17 (Gol por la derecha): Els jugadors del SAS amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 17, deixant Alberto Nievas Peña en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 19 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de SAS. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Paco Velasco Miranda xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de SAS pel centre va donar un gran resultat: el gol de Rufino Velzunza va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 32 (Ocasión de falta): Al minut 32, Alberto Nievas Peña gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 239 Minuto 42 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Alberto Nievas Peña va ridiculitzar a en Panagos Sotirakis amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Passaven 63 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Pablo Portabella va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Iván Dorca de SAS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Askatasuna F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 16 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 16, el Askatasuna va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Adam Trinder, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 152 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Askatasuna va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Mikołaj Siwko va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 163 Minuto 72 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 72. L'anotador per Askatasuna va ser Dávid Ebedli, que així va deixar el marcador en 3 - 3.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Alfredo Villalba que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a Askatasuna.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andrew Killick.