Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730803791

Amistoso (Int.) 730803791 Información oficial sobre el partido 730803791 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

bitlles cop Alineación oficial del equipo 'bitlles cop' en el partido 1 - 3 Ryasoft Alineación oficial del equipo 'Ryasoft' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
bitlles cop Alineación oficial del equipo 'bitlles cop' en el partido 1 - 2 Ryasoft Alineación oficial del equipo 'Ryasoft' en el partido
Tiene un resultado normal 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,8 % 4,0 % 77,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bitlles cop

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 4 minuts, el tirador de faltes del bitlles va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Alberto Cabreta, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ryasoft

Goles Goles

  • 161 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 en Kaplan Adni va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Kaplan Adni quedar desmarcat i marcar per a Ryasoft al minut 51. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 117 Minuto 89 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Vincenzo Squizzato, que quasi sense aire va regalar la pilota a Erdal Ruhan de Ryasoft, que, amb energies de reserva, va fer el 1 - 3. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 22, quan en Oleksandr Pokatilov va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Oleksandr Pokatilov. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 58, Marco Tumiati de Ryasoft va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.