Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730803153

Amistoso (Int.) 730803153 Información oficial sobre el partido 730803153 en Hattrick

27.03.2024 15:20:00

AvrilleFC Alineación oficial del equipo 'AvrilleFC' en el partido 3 - 3 Casqueta Team Alineación oficial del equipo 'Casqueta Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
AvrilleFC Alineación oficial del equipo 'AvrilleFC' en el partido 8 - 0 Casqueta Team Alineación oficial del equipo 'Casqueta Team' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AvrilleFC

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): AvrilleFC va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 19 Koos Portael va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): Eggert Dünenhüpfer va incrementar l'avantatge de AvrilleFC amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): AvrilleFC va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Daniel Iancu va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): AvrilleFC per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan Koos Portael va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 30 quan Selami Atahan de AvrilleFC gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Thomas Darricau. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Eggert Dünenhüpfer una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 82, però una magnífica aturada de Víctor Vázquez va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Casqueta Team

Goles Goles

  • 154 Minuto 77 (Gol de penalti): Al minut 77 els visitants van aconseguir el 2 - 1 quan Jonas Nossent va afusellar el porter des del punt de penal.
  • 115 Minuto 81 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 81 minuts, Teo Moyano va superar per velocitat Denis Stervinou per posar el 3 - 2 al marcador.
  • 163 Minuto 83 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 83 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Eder Flórez.