Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730802462

Amistoso 730802462 Información oficial sobre el partido 730802462 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

ILLO GAMERS FC Alineación oficial del equipo 'ILLO GAMERS FC' en el partido 4 - 0 Carredano Alineación oficial del equipo 'Carredano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ILLO GAMERS FC Alineación oficial del equipo 'ILLO GAMERS FC' en el partido 3 - 0 Carredano Alineación oficial del equipo 'Carredano' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ILLO GAMERS FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Emilio Florián ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, GAMERS es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): GAMERS va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Emilio Florián va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de GAMERS pel centre va donar un gran resultat: el gol de Juan Ferruces va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): Benedek Dorosits va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de GAMERS, Emilio Florián, que va marcar, sense saber com, el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Benedek Dorosits. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Adrián Beltrán, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Benedek Dorosits una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 61, però una magnífica aturada de Beturián Ascariz va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Emilio Florián gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Beturián Ascariz va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El GAMERS ho intentava per la dreta per mitjà de Ivan Dworschak, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Carredano

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Kirill Chernyi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Carredano que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Carredano van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Angel Pamukov va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): En Piotr Zamłyński va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Abelardo Jánez de Carredano va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Neagoe Dinu de Carredano va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.