Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730802461

Amistoso (Int., RC) 730802461 Información oficial sobre el partido 730802461 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Atlético Gañán Alineación oficial del equipo 'Atlético Gañán' en el partido 3 - 4 Postshooters HFC Alineación oficial del equipo 'Postshooters HFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético Gañán Alineación oficial del equipo 'Atlético Gañán' en el partido 3 - 1 Postshooters HFC Alineación oficial del equipo 'Postshooters HFC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,5 % 0,4 % 8,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Gañán

Goles Goles

  • 102 Minuto 37 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Atlético van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Eigis Liekas en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 111 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57, Jakobe Martxoerri va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 113 Minuto 73 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Atlético una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Damiano Runcio, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 3 - 3. Tot això passava al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17 el Atlético va posar setge sobre la defensa central visitant però en Jakobe Martxoerri no va estar gens encertat.
  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): Ivan Didenko hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Elvis Bastidas havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 77 per blocar una centrada d'en Eigis Liekas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Atlético.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Agustín Verón es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gregório Salgado de Atlético la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Eigis Liekas de Atlético va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Postshooters HFC

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Fcpost va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 5. Ensti Tolppanen va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 141 Minuto 18 (Gol de contra por el centro): Ensti Tolppanen va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Fcpost, al minut 18. El marcador va canviar a 0 - 2.
  • 173 Minuto 63 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Joel Auvinen va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.
  • 142 Minuto 78 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Tuukka Kautiainen de Fcpost va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 4 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 52 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Jari Syrén després que el jugador de Fcpost li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 514 Minuto 62 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Touko Sulka s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.