Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730802346

Amistoso (Int.) 730802346 Información oficial sobre el partido 730802346 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Montdúver Alineación oficial del equipo 'Montdúver' en el partido 4 - 1 Beck's Family Alineación oficial del equipo 'Beck's Family' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Montdúver Alineación oficial del equipo 'Montdúver' en el partido 5 - 0 Beck's Family Alineación oficial del equipo 'Beck's Family' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Montdúver

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Passats 15 minuts, Reyes Vello, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Montdúver es posava per davant!
  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Corria el minut 39 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Héctor Cornella, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Amb 65 minuts jugats, en Janne Saarela va augmentar l'avantatge de Montdúver a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Montdúver va aconseguir el 4 - 1 quan Reyes Vello va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Reyes Vello, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Reyes Vello va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Aritz Robledo va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Ulisses Gomes Schmidt, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Beck's Family

Goles Goles

  • 160 Minuto 36 (Gol de falta): Al minut 36 del partit, Pavol Vysokaj va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 48 (Ocasión de falta): El jugador visitant Pavol Vysokaj va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 48 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.