Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730802115

Amistoso 730802115 Información oficial sobre el partido 730802115 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Doom F.C Alineación oficial del equipo 'Doom F.C' en el partido 0 - 6 KBZ TEAM Alineación oficial del equipo 'KBZ TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Doom F.C Alineación oficial del equipo 'Doom F.C' en el partido 1 - 4 KBZ TEAM Alineación oficial del equipo 'KBZ TEAM' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,4 % 0,2 % 95,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Doom F.C

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Enol Olmedilla, el jugador de Doom va ser expulsat al minut 36.

KBZ TEAM

Goles Goles

  • 174 Minuto 10 (Gol de penalti): Quan passaven 10 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del TEAM. En Henk Zwaanswijk va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Henk Zwaanswijk va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 118 Minuto 64 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 64, el TEAM va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Tenzin Guedes, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 3.
  • 184 Minuto 67 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al TEAM per augmentar la diferència al marcador a 0 - 4 al minut 67. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Henk Zwaanswijk. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 68 de partit va donar a TEAM l'avantatge per 0 - 5. Guillermo Rubio Saenz en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Henk Zwaanswijk de TEAM va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 6 al minut 90. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 39 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mark Njwayo va enviar un xut des de 40 metres al minut 39, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): TEAM quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Tenzin Guedes va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Miguel Pío Baroja quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Macario Pezo, però la pilota va topar amb el travesser.