Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730802100

Amistoso 730802100 Información oficial sobre el partido 730802100 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

MATH A.C. Alineación oficial del equipo 'MATH A.C.' en el partido 0 - 4 Teofilos F. C Alineación oficial del equipo 'Teofilos F. C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MATH A.C. Alineación oficial del equipo 'MATH A.C.' en el partido 0 - 2 Teofilos F. C Alineación oficial del equipo 'Teofilos F. C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MATH A.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): MATH van sortir al contraatac amb encert al minut 3, però Primo Turuelo no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francesc Bernà de MATH va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mauro Ugarteche.

Teofilos F. C

Goles Goles

  • 174 Minuto 29 (Gol de penalti): Al minut 29 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Bardulf Zillig va llençar el penal ras arran de pal.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Abdelmouqsit Yazid va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Benedict Bennert de Teofilos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 72 de partit.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, Abdelmouqsit Yazid va augmentar l'avantatge de Teofilos a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Es duien 2 minuts de partit jugats quan Xulián Marei va estar a punt de posar per davant a Teofilos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Miguel Osores va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Henri Ekholm, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 30 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Teofilos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Isidoro Monte. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Abdelmouqsit Yazid es va quedar sol davant del porter, al minut 67. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dilyan Cheshankov de Teofilos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.