Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730802065

Amistoso (Int.) 730802065 Información oficial sobre el partido 730802065 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Crapulas Despistaos FC Alineación oficial del equipo 'Crapulas Despistaos FC' en el partido 5 - 0 Toohooms Alineación oficial del equipo 'Toohooms' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Crapulas Despistaos FC Alineación oficial del equipo 'Crapulas Despistaos FC' en el partido 9 - 0 Toohooms Alineación oficial del equipo 'Toohooms' en el partido
Es un cenizo 8.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Crapulas Despistaos FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Despistaos s'avançava al marcador al minut 24, després d'un rebot que va caçar en Berkan Doğuhan per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Humberto Vilaboy va incrementar l'avantatge de Despistaos amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Humberto Vilaboy de Despistaos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): En Jesús Aliqués va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Amb 68 minuts jugats, en Brandomil Douro va augmentar l'avantatge de Despistaos a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Angelo Ruiz Moreno va estar a punt d'avançar els locals al minut 6 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Sergio Díaz de Ledesma, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jesús Aliqués va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Toohooms

Ocasiones Ocasiones

  • 254 Minuto 39 (Ocasión de penalti): Al minut 39 de partit, l'àrbitre va assenyalar un penal a favor de Toohooms, però Hendrik Glaubrecht no va aconseguir transformar-lo en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ploutonas Kouikaras es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.