Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730800984

Amistoso (Int., RC) 730800984 Información oficial sobre el partido 730800984 en Hattrick

27.03.2024 09:30:00

austria vienna Alineación oficial del equipo 'austria vienna' en el partido 1 - 3 barcellonapg69 Alineación oficial del equipo 'barcellonapg69' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
austria vienna Alineación oficial del equipo 'austria vienna' en el partido 0 - 3 barcellonapg69 Alineación oficial del equipo 'barcellonapg69' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

austria vienna

Goles Goles

  • 103 Minuto 71 (Gol por la derecha): Passava el minut 71 del matx, quan l'atent Jochen Breinbauer va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 48 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Oliver Kulterer de austria va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Christoph Schachinger que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Oleksii Chernish de austria amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Christoph Schachinger de austria la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

barcellonapg69

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): barcellonapg69 agafava avantatge al minut 17 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Vlastimil Surovec amb mestria.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Hubert Kolany, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Hubert Kolany, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 de partit, Suxrob Ubaydullaev va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 20, David Hickey de barcellonapg69 va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Reggie Bouwmeester de barcellonapg69 es va guanyar la targeta groga merescudament.