Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730799661

Amistoso (Int., RC) 730799661 Información oficial sobre el partido 730799661 en Hattrick

26.03.2024 19:25:00

FC Golostroj Alineación oficial del equipo 'FC Golostroj' en el partido 1 - 3 Rodericus Alineación oficial del equipo 'Rodericus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Golostroj Alineación oficial del equipo 'FC Golostroj' en el partido 2 - 0 Rodericus Alineación oficial del equipo 'Rodericus' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Golostroj

Goles Goles

  • 111 Minuto 64 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Angelo Testa va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Golostroj empatava el partit, 1 a 1, al minut 64.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Golostroj va estar a punt de posar-se per davant al minut 15 però Vladimír Kreheň va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Štefan Trhančík va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Rodericus

Goles Goles

  • 140 Minuto 38 (Gol de contra de falta): El porter de Rodericus va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Kai Øland va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 172 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Rodericus va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 78. Rafael Vázquez va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 142 Minuto 80 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Alejandro Riobóo de Rodericus va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): En Kai Øland va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eduardo Raya.