Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730798116

Amistoso (Int., RC) 730798116 Información oficial sobre el partido 730798116 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

NENUYNONO Alineación oficial del equipo 'NENUYNONO' en el partido 3 - 0 FC Neericum Alineación oficial del equipo 'FC Neericum' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
NENUYNONO Alineación oficial del equipo 'NENUYNONO' en el partido 6 - 0 FC Neericum Alineación oficial del equipo 'FC Neericum' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NENUYNONO

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a NENUYNONO va ser Ebbo Kint.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Florian Jung, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a NENUYNONO.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Dominik Rau va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Gjermund Andersen arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): En Gjermund Andersen va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 290 Minuto 3 (Ocasión de falta): En Dominik Rau va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!
  • 236 Minuto 14 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Enrico Somer es va comportar com un juvenil al minut 14 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): NENUYNONO va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 20 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ebbo Kint ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): En Gjermund Andersen, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Anselme Piau va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Passaven 77 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Gjermund Andersen va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 90, Stefanos Koufopoulos de NENUYNONO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FC Neericum

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Neericum van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 78, però el xut de Gwenaël Lorge des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fritz Laurino.
  • 512 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Fritz Laurino va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Klaus Carraux de Neericum va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Enrico Somer de Neericum va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.