Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730797217

Amistoso (Int., RC) 730797217 Información oficial sobre el partido 730797217 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Mas Agusto Que Un Arbusto Alineación oficial del equipo 'Mas Agusto Que Un Arbusto' en el partido 3 - 5 TBK321 Alineación oficial del equipo 'TBK321' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mas Agusto Que Un Arbusto Alineación oficial del equipo 'Mas Agusto Que Un Arbusto' en el partido 2 - 0 TBK321 Alineación oficial del equipo 'TBK321' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,5 % 0,4 % 8,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mas Agusto Que Un Arbusto

Goles Goles

  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 41, 王 (Wang) 勇智 (Yongzhi) va pentinar un córner cap al segon pal que Gervais Steelandt va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 2.
  • 101 Minuto 62 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Francisco Morenas, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a Arbusto.
  • 111 Minuto 70 (Gol por el centro): Passat el minut 70 de joc, Gervais Steelandt facilitava les coses al Arbusto amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 104 (Ocasión por el centro): En Gervais Steelandt va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Arbusto se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 107 (Ocasión por la derecha): Arbusto per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 107, quan Francisco Morenas va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 113 (Ocasión por el centro): En Hubertus Weideneder del Arbusto ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 14 (Tarjeta roja directa): Al minut 14 en Carlos Iturralde González va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Max Krallinger de Arbusto amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Arbusto Hubertus Weideneder va intentar enganyar Karl Rowan amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Arbusto Gervais Steelandt, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Karl Rowan. El marcador continuava 3 - 3.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per 王 (Wang) 勇智 (Yongzhi) de Arbusto anava molt fort i col·locat però Karl Rowan no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Arbusto, Manuel Mariana, col·locà la pilota just a les mans d'en Karl Rowan. El marcador: 3 - 4.

TBK321

Goles Goles

  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Zoltán Makkfalvi va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 36, TBK321 va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Tomáš Rimár.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43, TBK321 va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Jarosław Goleń, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Zoltán Makkfalvi es va quedar sol davant del porter, al minut 44. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 237 Minuto 71 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Tomáš Rimár estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Leopold Kreinbucher, als 71 minuts, va fallar per ben poc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Arnfinn Simonsen, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Rodolfo Ortiz va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de TBK321 i 3 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Dénes Sunyovszky xutant per a TBK321 va fer anar la pilota just on la volia, però Rodolfo Ortiz, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de TBK321, Tomáš Rimár, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En János Csiszér anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 5 per a TBK321.