Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730797126

Amistoso (Int., RC) 730797126 Información oficial sobre el partido 730797126 en Hattrick

28.03.2024 00:00:00

Maltratai o Serralheiro FC Alineación oficial del equipo 'Maltratai o Serralheiro FC' en el partido 3 - 1 Recambios Colón Alineación oficial del equipo 'Recambios Colón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Maltratai o Serralheiro FC Alineación oficial del equipo 'Maltratai o Serralheiro FC' en el partido 2 - 1 Recambios Colón Alineación oficial del equipo 'Recambios Colón' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,6 % 11,5 % 23,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maltratai o Serralheiro FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els jugadors del MSFC amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 38, deixant Timoteo Jobim en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): MSFC va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 73 Henryson D'Elia va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan MSFC va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Marquinhos Certeiro des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 5 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Henryson D'Elia no va ser aprofitada per en Pedro Angelo Parmesão que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20, Pedro Angelo Parmesão arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Recambios Colón

Goles Goles

  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del MSFC. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Julio César Quiñones la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Recambios es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 27.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Recambios va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Dorvalino Garcia Jr. va desviar el xut final de Guillermo Bedoya després d'una sèrie de rebots i molta confusió.