Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730796156

Amistoso (Int., RC) 730796156 Información oficial sobre el partido 730796156 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

lincoln barrows Alineación oficial del equipo 'lincoln barrows' en el partido 3 - 5 Landskrona Bois Alineación oficial del equipo 'Landskrona Bois' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
lincoln barrows Alineación oficial del equipo 'lincoln barrows' en el partido 2 - 1 Landskrona Bois Alineación oficial del equipo 'Landskrona Bois' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,9 % 0,4 % 8,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lincoln barrows

Goles Goles

  • 118 Minuto 58 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 58, el lincoln va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Rafael Puch, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 100 (Ocasión por la izquierda): lincoln va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Esparatz Egozkozabal va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mattias Anderholt.
  • 221 Minuto 102 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Eustachy Wąchała va estar a punt d'acabar en gol al minut 102, però el porter visitant Mattias Anderholt va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 108 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del lincoln van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Víctor Urbano, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Víctor Urbano de lincoln la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de lincoln, Esparatz Egozkozabal, col·locà la pilota just a les mans d'en Mattias Anderholt. El marcador: 1 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de lincoln, Rafael Puch, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Víctor Urbano de lincoln, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Mattias Anderholt en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Patrici Campmol va xutar fora per a lincoln, el marcador es va quedar igual: 3 - 4, ja es veia a venir!

Landskrona Bois

Goles Goles

  • 163 Minuto 77 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 77 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Kjell-Ove Jansson marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Landskrona que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Frank Läfsten, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Landskrona va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jesús Menéndez va desviar el xut final de Sölve Fredriksson després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 260 Minuto 63 (Ocasión de falta): En Arthur Godander, al minut 63 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 270 Minuto 99 (Ocasión de falta): En Arthur Godander va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 99. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 106 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sölve Fredriksson de Landskrona amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Carl-Henric Lönnhall va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 2.
  • 057 Minuto 124 (Penalti marcado (nervioso)): A en Arthur Godander de Landskrona li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Jesús Menéndez posant el 2 - 3 a l'electrònic.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Landskrona Balthasar Imobersteg no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jesús Menéndez es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Batista Cordones anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 5 per a Landskrona.